Over ons

Ons familiebedrijf is vanaf 1970 werkzaam in de verzekerings branche. 
Wij zijn een onafhankelijk assurantie kantoor en bemiddelen bij het tot stand komen en beheren van verzekeringen bij diverse financiële instellingen. Onafhankelijk betekent dat wij volledig vrij en naar eigen professioneel inzicht kunnen handelen. Ú bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappij of bank.

Wij werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven en voor zowel startende ondernemers als freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in. 

Premie is belangrijk, maar bij schade verwacht u dat u goed verzekerd, en goed voorgelicht bent. U wilt niet achteraf voor verassingen komen te staan. Maar met het afsluiten van de verzekering(en) houdt onze taak niet op, integendeel. Zodra u een beroep op uw verzekering moet doen, behartigen wij ook uw belangen, waarbij wij voor u als enig aanspreekpunt fungeren.
Zo houden we het overzichtelijk en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. Hier hebben wij dagelijks mee te maken. Onze professionaliteit wordt regelmatig getoetst . Als u ervoor kiest om uw verzekeringen door ons te laten beheren, bent u verzekerd van deskundig advies. U als klant staat bij ons echt centraal!

/assets/media/images/foto-olav-groenewoud-1510855616.jpg

Olav Groenewoud
Sinds 2005 verbonden aan het kantoor maar het assurantie vak is hem met de paplepel ingegoten. Inmiddels heeft hij het stokje van zijn vader overgenomen en werkt hij vol passie en enthousiasme in het kantoor. Hij is u graag van dienst voor al uw vragen  en zet zich 100% voor u in indien u van uw verzekering(en) gebruik moet maken.

/assets/media/images/foto-jurjen-groenewoud-1-1510855739.jpg

Jurjen Groenewoud
Oprichter van Groenewoud Assurantiën (1970) maar nog altijd betrokken.
Jurjen is een assurantie man in hart en nieren en geniet inmiddels van zijn pensioen. Desondanks wordt er vaak gebruik gemaakt van zijn ruime kennis en ervaring waardoor hij met veel plezier en in zijn eigen tijd zich vol passie inzet voor het kantoor.

/assets/media/images/foto-anita-groenewoud-1510855811.jpg

Anita Groenewoud-Hoving
Opgegroeid als boerendochter heeft Anita jaren gewekt in het ziekenhuis (cardiologie). Wellicht dat ze daarom ook goed aanvoelt wat in mensen omgaat. Graag staat ze u te woord en verzorgt ze met veel precisie de financiële administratie van het kantoor.